Е, крайно време беше! Ерата на Кубрат Пулев, на сълзите,

...
Е, крайно време беше! Ерата на Кубрат Пулев, на сълзите,
Коментари Харесай

Най-после с искри в очите: Младият турчин изпрати Андреа на седмото небе за рождения й ден!

Е, извънредно време беше! Ерата на Кубрат Пулев, на сълзите, въздишките, депресиите и успокоителните май към този момент е дефинитивно в предишното. А Андреа възкръсна като птицата Феникс. Каква е повода за това - естествено мъж! При това какъв мъж единствено...

Знаем, че певицата се срещна с красивия турски артист Емре Йозмен около фотосите на клип, в който той взе участие. Искрите очевидно са пламнали още тогава и през днешния ден Андреа не крие, че са двойка и пъклен влюбени. Тя обаче не желае да дава повече детайлности, с цел да не се изкриви и опорочи всичко, както нормално се случва у нас.

" Само ще кажа, че рожденият ми ден беше най-прекрасният в живота ми до момента и че най-най-вълнуващия и паметен подарък пристигна от Турция, от Истанбул. Другото ще го запазя за себе си и ще му се насладя сама - през днешния ден и отсега нататък ", споделя чалга дивата.

Тя не се тревожи, че е на 37 години, а Емре на 33, тъй като не счита, че това е проблем, а единственото, което пречи на двойките, е неналичието на нравствен синхрон. Явно с Йозмен го е изпитала, или най-малко към този момент е по този начин.

Не се знае по какъв начин реагира Кобрата на връзката на някогашната си, само че близки до него източници са уверени, че се радва откровено. " И той се измори да се усеща непрекъснато отговорен, че уреди живота си, а Андреа не можеше да го не помни. Със сигурност му е олекнало ", разясняват те.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: емре йозмен Кубрат Пулев Андреа Кобрата рожден ден чалга Турция Истанбул Андреа и Емре Йозмен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР