Е, кой би го помислил за стара овча глава? Малката

...
Е, кой би го помислил за стара овча глава? Малката
Коментари Харесай

„Ракът може да е променил начина, по който изглеждам, но не ме е променил“

Е, кой би го помислил за остаряла овча глава? Малката Линда от Блекпул, звезда от билбордове над Пикадили Съркъс и Таймс Скуеър.

Да, това бях аз предишния петък, световна икона — за всичките няколко минути. Невероятно и към момента се ощипвам, изображението ми грееше блестящо от два огромни екрана в два огромни града преди Световния ден за битка с рака в неделя.

Това беше дружно със фотосите на 12 други дами, всички живеещи с коса загуба и взети за изложбата BOLD в помощ на благотворителната организация за битка с рака на Фондация Pink Ribbon.

Имах привилегията да се срещна с всички тях, до момента в който се взирахме в необикновено огромните ни глави в столицата, кулисащи с туристите. Всички бяхме зашеметени в безмълвие.

Те са фантастични дами, изцяло вдъхновяващи. Нечия коса в никакъв случай не е пораснала още веднъж, само че тя я има, тя е просто част от нея и, несъмнено, не прави никаква разлика от вътрешната страна, тъкмо като моята къдрава овча химиотерапия — пораства още веднъж, откогато е направена фотографията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР