е изваден от изкуствената кома, в която се намира 19

...
е изваден от изкуствената кома, в която се намира 19
Коментари Харесай

Навални излезе от кома, състоянието му се е подобрило

е изваден от изкуствената кома, в която се намира 19 дни и е изключен от апарата за изкуствена вентилация на белите дробове, оповестиха от берлинската клиника „ Шарите ”, предава РИА Новости.
Състоянието му се е подобрило и той реагира на словесни дразнители. Все още е прекомерно рано да се оценят евентуалните дълготрайни последствия от тежкото му отравяне, написа в прессъобщението на болничното заведение.
 Двата часа, избавили живота на Навални Двата часа, избавили живота на Навални
Известният съветски опозиционер Алексей Навални е в кома в берлинска болница, жертвата на опит за отравяне с нервнопаралитичния сътрудник &bdq...
Основателят на Фонда за битка с корупцията беше приет в болница на 20 август в, откакто му прилоша в самолета. След направените проучвания съветските медици оповестиха, че става въпрос за нарушена обмяна на веществата, провокирала внезапно намаление на кръвната захар. Причината за това към момента не е ясно, само че сибирските лекари не откриха следи от отрова в кръвта и урината на Навални.
По-късно опозиционерът беше изместен в клиника „ Шарите ” в Берлин, а немското държавно управление разгласи, че руснакът е токсичен с вещество от групата на бойните субстанции „ Новичок ”. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР