е готов да приема оферти за двама от футболистите си,

...
е готов да приема оферти за двама от футболистите си,
Коментари Харесай

Двама атакуващи играчи на Ливърпул си тръгват, ако Луис Диас дойде - ето кои

е подготвен да приема предложения за двама от футболистите си, които спомагат за нападението на отбора. Това е за довеждане докрай на прехвърлянето на крилото на Порто Луис Диас. Ако се стигне до договорка, мърсисайдци са подготвени да се разделят със своите играчи.
Престижното английско издание The Athletic осведоми, че Дивок Ориги и Такуми Минамино е доста евентуално да си тръгнат от " Анфийлд " при интерес към тях и договорка за Диас. И двамата не са титуляри, само че белгийският нападател нееднократно през годините се е отчитал с скъпи и основни попадения за своя тим.
Смята се, че Лийдс и Монако имат интерес пък към Минамино, който по този начин и не съумя да се наложи в Ливърпул след прехвърлянето си от Република България Залцбург и бе предан чартърен в Саутхемптън през част от предишния сезон. През тази акция към момента не е бил титуляр в мач от Висшата лига.

Изданието добавя, че при оферта от към 20 милиона паунда в Ливърпул са подготвени да пуснат Минамино. Колкото до Ориги, твърди се, че към него има интерес от Нюкасъл и от италианския Аталанта. Той има 40 гола в 167 мача за Ливърпул, а един от тях е във финала на Шампионска лига през 2019 година (2:0 над Тотнъм).
Колкото до съвсем сигурното ново попълнение на мърсисайдци - Луис Диас, .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР