е готов да извади трансферна сума през лятото единствено за

...
е готов да извади трансферна сума през лятото единствено за
Коментари Харесай

В Левски са готови да плащат само за централен нападател

е подготвен да извади трансферна сума през лятото само за нов централен нападател, написа “Тема Спорт ”. Останалите попълнения ще са в сегашния финансов диапазон - безвъзмездни или с минимални суми като комисиони или с % при идващ трансфер. На “Герена ” обаче са наясно, че няма по какъв начин да намерят неоткрит до момента елмаз, който да е свободен сътрудник или пък да е съвсем без пари.

На спортно-техническия щаб не е непозната концепцията и да не бъде привличан нов таран непременно, макар крещящата потребност от действителна конкуренция на единствения състезател на този пост -. Има няколко разновидността за върха на нападението през идващия сезон с ясната вероятност, че няма по какъв начин да е сериозен съперник на и -, които разполагат с много по-голям запас на този пост и като численост, и като качество. Ако Станимир Стоилов и скаутите не открият търсения човек, който в това време да се впише и като финансови параметри в счетоводството за заплатите, може да се отсрочи процесът с взимането на нов таран.
 Разкриха заплатата на Ивелин Попов в Левски Разкриха заплатата на Ивелин Попов в Левски
Нещата зависят доста от това дали ще се стигне до завършване на договорката с, който от лятото става свободен сътрудник. Ако Попето в последна сметка извърши анонса си и подпише против символичните за него 10 000 лв. на месец, “сините ” могат да се пренастроят към скица с лека нападател. Вариант за подобен жанр е, който демонстрира добър афинитет към атакуващата фаза. Попето може да отиде на крилото и двамата да се въртят, а зад тила на нападателя да работи подписалият за още един сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР