е една от най-бързо развиващите се общини на Балканите, която

...
е една от най-бързо развиващите се общини на Балканите, която
Коментари Харесай

Община Ловеч е отличена от Балканските награди за туристическата индустрия 2021

е една от най-бързо разрастващите се общини на Балканите, която интензивно работи през последните години за разпространение на района като желана туристическа дестинация посредством запазване и развиване на естественото и културно-историческото завещание. Това уточни журито на Седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021.

На церемонията в столицата участва заместник-кметът на Община Ловеч Венцислав Христов, който получи статуетка и почетна грамота. Така Ловеч се подреди измежду значимите достижения на общини и компании, които работят за превъзмогване на ковид-кризата в туризма.
Община Ловеч обезпечава безвъзмездна рибена супа за Никулден
Никулден е един от най-големите и обичани национални празници, празнувани през зимата. Задължително за обредността на този ден в традицията н...

Събитието се състоя вечерта на 02.12. 2021 година в столичния хотел „ Маринела “, съорганизатор е Патриция Кирилова и PR организацията VIP COMMUNICATION. На церемонията участваха посланиците на Косово и Албания.

В програмата за ръководство до 2023 година Община Ловеч е планувала разнородни действия, свързани с туризма. Вече са освежени фасадите на Покрития мост, следва ремонт на Богоявленския мост, както и преустрояване и цялостна реорганизация на Младежкия дом в кв. „ Вароша ”. След реконструкцията там ще се нанесат експонатите на РИМ, ще има „ Музейко “, конферентни и репетиционни зали.

Още от ЛОВЕЧ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР