е един от сериозните и отговорни играчи на спедиторския пазар

...
е един от сериозните и отговорни играчи на спедиторския пазар
Коментари Харесай

„Образование с бъдеще“ – програмата на SIKO в подкрепа на младите специалисти

е един от сериозните и виновни играчи на спедиторския пазар у нас. И като подобен компанията осъществя друг набор от начинания и акции, които от една страна трансформират бизнеса към по-добро, само че от друга, дават опция за реализация на чиновниците и отвън тясната им професионална експертиза. организира програмата „ Образование с бъдеще “ в поддръжка на дуалното образование в България, партинира си с UNICEF България и неправителствената организация " Операция: Плюшено Мече " и застава зад всяка добра концепция на своите чиновници, която цели развиването на сектора и средата, в която живеем.

В началото на актуалната образователна година започва програмата си „ Образование с бъдеще “, която дава опция на възпитаници от 11 клас да развият знанията и качествата си в областта на интернационалната спедиция и превоз. Инициативата се организира взаимно с в Перник и , който учебното заведение осъществя с Министерство на образованието и науката (МОН).

„ Имаме голям ангажимент към бъдещите експерти в региона на спедитицията. И в посока популяризирането на самата специалност и това какво тъкмо значи да си изпращач, само че и в посока каква опция за кариерно развиване предлагаме на учениците и студентите, които получават сходно обучение. Затова и стартирахме програмата „ Образование с бъдеще “, в чието първо издание при нас се образоват , единадесетокласници от в Перник. В основата ѝ е залегнало желанието ни да осигурим поддръжка, от страна на настоящите експерти в сферата. Служителите на влизат в ролята на ментори и оказват помощ на Дарина и Виктор да наградят подготовката си, като им демонстрират на процедура какво е да работиш като изпращач “, споделя , HR в компанията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР