е един от най-разпространените психични разстройства. От заболяването страдат над

...
е един от най-разпространените психични разстройства. От заболяването страдат над
Коментари Харесай

6 физиологични признака на депресията

е един от най-разпространените психологични разстройства. От болестта страдат над 264 милиона души, сочат данни на СЗО. Много постоянно това положение е съпроводено от физиологични прояви, в това число и мъчителни чувства. Ето кои са те:
1. Понижаване на прага на болката
Дори най-малката драскотина може да аргументи мощна болежка. Изследване от 2015 година демонстрира, че има връзка сред депресията и намаляването на толерантността към болката.
2. Болки в гърба
Ако вкъщи се чувствате добре, само че отивайки в офиса стартирате да чувствате болежка в гърба, може би страдате от меланхолия. 
3. Главоболие
Признак за меланхолия може да бъдат всекидневните болки в главата, изключително в случай че са съсредоточени в региона на веждите, където усещате пулсиращо напрежение.
4. Проблеми с очите или нарушено зрение
 Редовният секс облекчава безсънието и предотвратява преждевременна гибел Редовният секс облекчава безсънието и предотвратява преждевременна гибел
Разкриха нови изгоди от постоянния секс, оповестява „ The Sun “, представен от БГНЕС. Сексологът и специалист по връзките Кейт Тейлър с...
Германски учени са провели проучване с присъединяване на 80 души и изяснили, че хората, страдащи от меланхолия разграничават по-лошо черно-берите изображения.
5. Болки в корема
Болките и спазмите в корема, подуването му или дискомфорта също може да са симптом за меланхолия.
6. Проблеми с храносмилането
Още за депресията може да
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР