Е, драмата около живота на инфлуенсърката Антоанет Пепе продължава. През

...
Е, драмата около живота на инфлуенсърката Антоанет Пепе продължава. През
Коментари Харесай

Фенове нападнаха Антоанет Пепе: Инфлуенсърката крие в какви отношения е с Филяка

Е, драмата към живота на инфлуенсърката Антоанет Пепе продължава. През последните седмици почитатели по всякакъв начин се пробват да схванат какво се случва в любовен проект сред нея и Филяка, само че тя по никакъв метод не реагира даже на злобните публикации и мнения за други мъже, изневери и така нататък

Виж още: Райски газ и алкохол: Дениз Хайрула, Габи и още девойки дишат рисковото вещество на инат на страната

След издаването на книгата, сякаш влюбените гълъбчета внезапно стопираха да разгласяват общи фотоси и всеки като че ли стартира да живее собствен личен живот. Ети, както назовават всички Антоанет, непрекъснато е на почивки с или без децата, само че за друга компания даже не загатва. 

Виж още: Небрежно и апропо: Виктория Капитонова сподели годежен пръстен?!

В мнения под нейна обява Пепе изборно дава отговор на мнения от почитатели. Когато към нея е ориентиран някакъв комплимент, няма проблем да отговори, само че когато въпросите са персонални, тя напълно тактично ги подминава. Някой в този момент ще си каже, че си пази персоналното пространство. Да, в това няма нищо неприятно, само че инфлуенсърката от дълго време избра да споделя всичко с аудиторията си – въпреки всичко е разказвала и за драмите с някогашния си мъж Филип, и за ражданията си с детайлности и видео. 

Виж още: След раздялата: Тита хубавее и хубавее! Пак я упрекнаха, че прекалява с Photoshop-a

В момента доста от инфлуенсърите са на морето в новооткрит хотел и странното е, че Филяка пресподели стори, от което разбираме, че двамата с Пепе с дружно там в компанията и на други техни сътрудници. Нещата несъмнено се заплитат от ден на ден и повече.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/antoinettepepe/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР