е домакин на Елче в среща от 22-ия кръг на

...
е домакин на Елче в среща от 22-ия кръг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид 0:1 Елче, полувреме

е хазаин на Елче в среща от 22-ия кръг на испанската . Двубоят на " Бернабеу " ще започва в 17:15 ч. наше време - проследете развоя му !
Коя българска ТВ ще излъчи срещата - вижте



ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Срещата стартира с минута безмълвие в памет на легендата на Реал Мадрид Франсиско Хенто, който умря на 88-годишна възраст.

Бензема опита остроумен пас към Еден Азар още във втората минута, само че той беше елементарно разгадан от отбраната на гостите. Кроос в 5-ата минута насочи центриране, което беше хванато от Бадиа.
В 11-ата минута Винисиус се промъкна отляво и реши самичък да опита да приключи офанзивата. Изстрелът обаче беше право във вратаря. Две минути по-късно Модрич на два пъти опита да откри Бензема. Топката беше изчистена от Паласиос. Последва отдалечен удар на Тони Кроос, който съвсем не нацели гредата.
В 15-ата минута Бензема комбинира с Азар. Белгиецът центрира право в ръцете на Бадиа. В 19-ата минута домакините стигнаха до корнер. Кроос центрира без резултат. След това Азар опита да се смести в центъра, където беше блокиран. В последния миг крилото направи двойно подаване с Васкес. Защитата блокира удара на Азар.
В 22-ата минута Тете Моренте се контузи и беше изнесен на носилка. На негово място в игра за Елче се появи Фидел. В 27-ата Карим Бензема стреля мощно и Едгар Бадиа се намеси. Минута по-късно Винисиус опита извеждащ пас към французина, който беше кръстосан.
Бобмардировкат продължи, откакто в 30-ата минута Каземиро стреля от границата на наказателното поле и последва нова отлична интервенция на Бадиа.
В 32-ата минута Паласиос извърши жестоко нарушаване против Винисиус. Съдията не се поколеба и отсъди дузпа . Карим Бензема застана зад топката и стреля в навън.
42` - 0:1! Фидел проби отляво и центрира към Лукас Бойе. Бойе стреля с глава и не остави шансове на Тибо Куртоа!

Content made on
В 44-ата минута Карим Бензема изведе наляво Менди. Левият бек стреля неопределено. Отново Бензема в добавеното време опита да насочи въртелив удар, само че той не беше рисков.
Тони Кроос стреля от директен свободен удар и Едгар Бадиа избави.
СЪСТАВИ
Реал Мадрид: Куртоа, Милитао, Алаба, Менди, Васкес, Кроос, Модрич, Каземиро, Винисиус, Бензема, Азар
Елче: Едгар Бадиа, Паласиос, Верду, Глез, Мижика, Моренте, Раул Гути, Гумбау, Пере Мила, Лукас Бойе, Лукас Перес
ПРЕДИ МАЧА
С оглед на , пред Кралския клуб се открива съвършена опция да усили задатъка си на върха в испанския шампионат - преди семейството на Елче Реал има 49 точки (с 3 повече от Севиля) и през днешния ден има шанса да дръпне с шест пункта 16 кръга преди края на сезона.
Тимът на Карло Анчелоти е в серия от пет следващи победи във всички шампионати, а през седмицата се поизмъчи точно с Елче, .
Елче е на 15-о място в Ла Лига с 22 точки - четири над чертата на изпадащите тимове. Загубата от Реал Мадрид пристигна след три следващи триумфа и през днешния ден тимът ще е пределно стимулиран да си върне на столичани, въпреки и задачата на " Сантяго Бернабеу " да наподобява още по-трудна.
Вижте какви са коефициентите за днешния конфликт

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР