Е дин абсурден казус във Варна. Собственици на частен имот

...
Е дин абсурден казус във Варна. Собственици на частен имот
Коментари Харесай

Кой и защо прегради с бариера улица във Варна

Е дин неуместен проблем във Варна. Собственици на частен парцел са сложили преграда, с която лимитират достъпа на живеещите в региона. Имотът се появява преди 9 месеца в междублоково пространство, само че от няколко дни бариерата, която на процедура загражда цялата улица, е спусната и заключена с катанец, описват от " ".

Хората там са обезпокоени от обстоятелството, че нямат достъп с автомобил до домовете си и съгласно тях тази преграда попречва и използването на синята зона в региона. Според Общината обаче синята зона не е наранена.

Живеещите в кооперациите неведнъж са подавали сигнали и тъжби до Общината, само че до този миг отговорите, които са получавали, са, че текат инспекции по случая.

"Бариерата се появи в края на август 2020 година Притеснява ни, тъй като достъпът до домовете ни е преустановен. Нямаме право да прекосяваме. Не могат да минават даже коли за спешна помощ или коли на пожарната. Няма никакво друго място за прекосяване ", споделя Галина Тодорова.

Тя прибавя, че преди дни е паркирала автомобила си при вдигната преграда. Колата остава заключена за часове. Нужна е била и намесата на Министерство на вътрешните работи.

От Общината споделят, че не са издавали позволение за тази преграда. Синята зона не била възпрепятствана. А от локалната администрация не могат да решат спор от частен темперамент.

Повече по тематиката вижте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР