е диалогичен човек, за разлика от господин Петков - можеше

...
е диалогичен човек, за разлика от господин Петков - можеше
Коментари Харесай

ДПС: Пеевски е диалогичен човек, можеше да седнат с Петков и да се разберат кой е виновен и кой не

е диалогичен човек, за разлика от господин Петков - можеше да седнат и да си създадат един диалог и да се схванат кой е отговорен кой не. Така Рамадан Аталай  Рамадан Аталай Рамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 година се от разяснява изказванията на премиера в оставка Кирил Петков за намесата на при свалянето на кабинета.

Аталай посочи, че при вчерашния избор на съмнение той е дал своя вот в поддръжка на вота, само че системата в пленарната зала отчела друго.

" Нямаше комплициране, минимум аз мога да объркам нещата, само че системата регистрира неправилно. Но ми направи забавно усещане - когато излязох на трибуната да разглася, че системата е оповестила неправилно, всички - от " Да България ", от " Продължаваме промяната "...всички ръкопляскаха. И останах с усещане, че и те са сбъркали. И си показах - представяте ли си, че всички са дали своят вот за оставката на държавното управление? " - съобщи той.

Преди началото на парламентарното съвещание Аталай съобщи, че групата на е на линия и има вяра, че всички, които считат, че институциите би трябвало да работят, тъй че да са потребни на обществото, би трябвало да са в Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР