е държава в Южна Америка на Тихия океан. Плажната ивица

...
е държава в Южна Америка на Тихия океан. Плажната ивица
Коментари Харесай

Знаете ли защо няма морски курорти в Чили?

е страна в Южна Америка на Тихия океан. Плажната линия на Чили се простира на стотици километри, само че многочислени курорти като Мексико, Куба, Доминиканската република или Турция няма наоколо.
В океана на Чили туристите и локалните поданици не плуват. Това е извънредно рисково.
 Веганка стартира да яде сурово месо. Вижте какво ѝ се случи Веганка стартира да яде сурово месо. Вижте какво ѝ се случи
Бившaтa вeгaнкa oт aмeрикaнcкия грaд Уилямcбърг, щaтa Вирджиния, ce приcтрacти към cурoвoтo мeco и твърди, чe тoзи нaчин нa хрaнeнe ѝ e...
Чили е южна страна, където всеки вид грозде се усеща отлично.
Тази република е водещият производител на вино в света. Има отличен климат за винопроизводство. Но за туристите, които биха се капъли в Тихия океан, това сигурно не може да се каже.
Северът и югът на страната са надарени с мек климат, там постоянно има топло време. Изглежда, че в такава дълга страна сигурно би трябвало да има курортна крайбрежна зона с дълги плажове. Но в Чили няма такива курорти.

Защо никой не желае да плува в океана, до момента в който е в Чили?  Морето изхвърли мистериозно 10-метрово страшилище на брега (ВИДЕО) Морето изхвърли мистериозно 10-метрово страшилище на брега (ВИДЕО)
В индoнeзийcкaтa прoвинция Мaлуку рaзбушувaлoтo ce мoрe изхвърли нa брeгa трупa нa нeидeнтифицирaнo cъщecтвo, чиятo дължинa нaдвишaвaлa...
Факт е, че край крайбрежията на Чили има най-силното океанско течение на Земята, което за броени секунди може да те отнесе в открития океан, само че няма да се получи от единствено себе си.
Но това е половината от проблемите, водата в океана не надвишава плюс петнадесет градуса през цялата година и е извънредно студено за плуващи туристи. Такива условия за къпане няма да привлекат никого. Дори при мощна горещина хората могат единствено да се потопят в океана, с цел да се освежат и незабавно да излязат на брега.
В тази връзка чилийците са принудени да строят басейни навръх брега, с цел да притеглят най-малко по някакъв метод туристите и да смекчат неудобствата на ледената вода в океана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР