е дал воля на гнева си заради очевидно неспазване на

...
е дал воля на гнева си заради очевидно неспазване на
Коментари Харесай

Том Круз плашил с уволнение част от екипа си заради неспазване на Covid мерките

е дал воля на гнева си поради явно неспазване на протоколите за сигурност по време на от страна на екипа на снимачната площадка на кино лентата в Лондон. Холивудският артист даже е заплашил с уволняване членовете на екипа, в случай че не престават да нарушават разпоредбите, съобщи Ройтерс, позовавайки на обява във в. „ Сън “.
В аудиозапис, с който разполага английският таблоид, се чува по какъв начин Круз - продуцент на кино лентата, крещи на екипа, употребявайки на моменти нецензурни думи, поради неспазването на обществена отдалеченост и други правила, позволяващи снимането на продукции по време на, предава БНР.
Близък до продукцията източник твърди, че записът е достоверен. Представители на Том Круз не са дали отговор на молбите за коментар.
„ Всяка вечер повеждам телефонни диалози с ш****и студиа, застрахователни компании, продуценти, защото те ни следят и ни употребяват, с цел да вършим техните филми. Разбирате ли отговорността, която имате? Нека ви разясня нещо. Ако не можете да деянията разсъдък, а аз не мога да се оправя с логиката ви, сте уволнени “, споделил Круз в гневното си послание към екипа.
 Том Круз стартира фотосите на Мисията: Невъзможна “ 7 Том Круз стартира фотосите на " Мисията: Невъзможна “ 7
Том Круз влезе в деяние от през днешния ден, стартирайки още веднъж фотосите на последния филм " Мисията: Невъзможна “ в Рим, оповестява Евронюз....
Холивудският артист отбелязал също, че изпадналата в затруднено състояние кино промишленост разчита на продукции като „ Мисията невъзможна “, с цел да продължи напред.
В. „ Сън “ не прецизира по кое време е изработен записът, само че отбелязва, че кинодейците са пристигнали в Лондон при започване на декември.
Седмият филм от поредицата „ Мисията невъзможна “ беше една от първите продукции, спрени поради ковид още през февруари, когато фотосите бяха във Венеция, Италия. Снимачният развой беше възобновен през септември.
Филмът „ Мисията невъзможна 7 “ би трябвало да излезе на екран през ноември 2021 година

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР