е близо до осъществяването на трансферен удар. Клубът може да

...
е близо до осъществяването на трансферен удар. Клубът може да
Коментари Харесай

Лудогорец пече трансферен удар: Взема вратар от Евро 2020

е покрай реализирането на трансферен удар. Клубът може да притегли хърватски национал, взел участие на Евро 2020 предишното лято. Става дума за стража на британския Лутън - Симон Слуга, като договарянията са на финалната права.
В Разград чакат 28-годишният Слуга да бъде опция на титуляря Серджио Падт, който след продажбата на Кристиан Кахлина в американския Шарлът остана без конкуренция. Вчера хърватинът не взе присъединяване в мача против Блекбърн (0:0), макар че е титуляр.
" Нещата са в развиване. Ще имаме повече вести в понеделник, когато ще разбираем в детайли какво се случва. Нека няма никакви спекулации за Симон Слуга. Затова ще кажа, че повода да не играе не е здравословна. Това е истината, не мога да седнал съм пред вас и да ви неистина ", изясни мениджърът на " шапкарите " Нейтън Джоунс.

Вратарят има контракт с Лутън до идващото лято. Той има три мача за националния тим на Хърватия и беше част от състава на Евро 2020. Английският клуб заплати за него на Риека рекордните 1,5 милиона евро.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР