Е, бива да пробиваш с телесата си, ама чак толкова...

...
Е, бива да пробиваш с телесата си, ама чак толкова...
Коментари Харесай

Срам не знаеш ли: Натали Трифонова се разкекерчи по г@ла з@дница!

Е, бива да пробиваш с телесата си, но чак толкоз... Хайде, озапти се малко, де! Това креснаха фенове към синоптичката Натали Трифонова, която се оля да навира в очите на всички естествените си дадености - без облекла освен това. И то в ранните утринни часове.

Напористата русокоска, която от дълго време не се задоволява единствено с времето в Би Ти Ви, а се намърда под дърво и камък - то рубрики, то излъчвания, то мнения, цъфна сред двамата си сътрудници в ефир по минижуп, който не скриваше безусловно нищо от нея.



А до момента в който седне на столчето - вид щъркел, по този начин се разкекерчи, че й лъсна цялата з@дница, освен това без покритие. Вместо да се почувства засрамена и да опита да прикрие резила си, Натали Трифонова се нахили като невменяема и очевидно се радваше каква е изкусителка...

" Тая не е наред. Ако не й беше растежът и русите екстеншъни, нямаше да става за нищо. Особено като й видя захапката, дето е противоположна и ми става доста " изкусителна ", смее се зевзек в нета.

Зрителки пък са безапелационни, че управлението на медията би трябвало да вземе ограничения и да наложи някакъв етикет на облеклото и държанието в ефира си. " Нали сте национална медия, за възпитание и жанр не сте ли чували?! Ами то на следващия ден вземете да докарате и някоя чалга бръмчалка в ефир тогава ", недоволстват хората.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР