е бил хоспитализиран с панкреатит, след като е свалил близо

...
е бил хоспитализиран с панкреатит, след като е свалил близо
Коментари Харесай

Хоспитализираха Джордж Клуни - отслабнал с 13 кг заради роля

е бил приет в болница с панкреатит, откакто е свалил близо 13 кг за идния си филм „ The Midnight Sky “, оповестява английският " Мирър ", представен от БГНЕС.
59-годишният Клуни е свалил килограмите за ролята си във кино лентата като астроном, който оцелява след апокалиптично събитие, само че е откаран в болница със стомашни болки, в последна сметка диагностицирани като панкреатит, и е прекарал седмици във възобновяване.
Той сподели на таблоида: „ Мисля, че се пробвах да отслабна прекомерно бързо и евентуално не се грижех задоволително за себе си. “
 Джордж Клуни е желал ролята, направила Брад Пит звезда Джордж Клуни е желал ролята, направила Брад Пит звезда
Брад Пит през днешния ден е огромна звезда и дамите по цялата планета са луди по него. Но преди 30 години той е бил едвам при започване на кариерата си....
Клуни, който също е и режисьор на кино лентата, добави: „ Отне ми няколко седмици, с цел да се оправя, а като режисьор не е толкоз елементарно, тъй като имате потребност от сила. Бяхме на този хладилник във Финландия, което направи работата доста сложна. Но сигурно оказа помощ за създаване на характера. "
Освен всичко останало Джордж е трябвало да пусне брада като на амагьосник за ролята, което явно не е било огромно наслаждение за брачната половинка му Амал, на 42.
„ Отгледах огромна грозна брада и синът ми я обичаше, тъй като искаше да крие всякакви неща в нея. Но брачната половинка ми и щерка ми бяха в действителност щастливи, когато тя изчезна, тъй като беше доста мъчно да се открие лице под цялата тази неразбория. “
Семейство Клуни са родители на близнаците Александър и Ела (3) и прекарват пандемията в Холивуд Хилс.
" Наистина не сме мръднали от февруари ", сподели Клуни пред " Мирър ".
 Forbes: Джордж Клуни е най-печелившият артист в света Forbes: Джордж Клуни е най-печелившият артист в света
Джордж Клуни е спечелил повече пари през предходната данъчна година от всеки различен артист, написа списание " Forbs ". 239 млн. $ е годишна...
Актьорът добави, че е бил ангажиран с готвене за фамилията и осъществяване на домашни отговорности в къщи, боядисване и лакиране на дървени мебели.
За страдание, аскетичният метод на Клуни към „ The Midnight Sky “ не донесе на кино лентата отзивчивост от критиците: той е с 58-процентни точки след 36 сериозни рецензии за " Ротен Томатоус " преди излизането си на 23 декември.
Ето по какъв начин наподобява Клуни във кино лентата:

 

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР