ДЗЗД Колежа - с водещ партньор ПИМК ще строи стадион

...
ДЗЗД Колежа - с водещ партньор ПИМК ще строи стадион
Коментари Харесай

Ясно е коя фирма ще строи стадиона на Ботев

ДЗЗД " Колежа " - с водещ сътрудник ПИМК ще строи стадион " Христо Ботев ". ДЗЗД " Колежа " е единствената компания, която дала отговор на всички условия и беше позволена до последната фаза и отварянето на ценовите предложения, съобщи Гонг. Останалите четири компании бяха отстранени, тъй като техническите им предложенията не дават отговор на всички критерии, които са сложени от Общината.

Офертата беше отворена от шефа на Дирекция „ Обществени поръчки” Тодор Тодоров.

Фирмата е предложила цена на стойност 43 657 605.52 лв. без Данък добавена стойност. Стойността, която е заложена в публичната поръчка е 44 348 399.28 лв. без Данък добавена стойност.

До този миг са обезпечени 25 млн. лв. от държавното управление. Средствата би трябвало да стигнат за първия стадий, с който на " Колежа " да се играят мачове от еfbet Лига. Остатъкът ще е за цялостния план, който включва търговски площи, съпътстваща инфраструктура и другите действия.

Предстои да се събере комисия, която да дефинира изпълнителя. След решението на комисията има двуседмичен период, в който решението може да бъде обжалвано. Ако няма тъжби може да се пристъпи към сключване на контракта и пускане на строителството.

Припомняме, че строителството на стадион " Христо Ботев " беше спряно през 2014г. и Ботев е заставен да играе домакинските си мачове на клубната си база в Коматево.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР