Дюнерите на центъра – така варненци наричат павилиона за бързо

...
Дюнерите на центъра – така варненци наричат павилиона за бързо
Коментари Харесай

Прочутите дюнери „Осман Баба“ във Варна даряват средства за справянето с COVID-19

Дюнерите на центъра – по този начин варненци назовават павилиона за бързо хранене, който с времето се трансформира в неделима част от пейзажа на площад „ Независимост ”. Клиенти са му и кореняците в морския град, и студентите, и туристите... Вече 18 години хората намират там избавление от застигналия ги апетит, познават добре усета на ориенталското прелъщение, какъв брой тъкмо „ люто ” желаят като добавка и въобще всичко, което прави това място обичано за тях.

Казано с в резюме, са нещо като забележителност на Варна. Клиентите ги обичат. Заради доверието на хората,павилионът продължава да работи през цялата коронавирус рецесия, макар компликациите, които понася. 

Хората в екипа на „ Осман баба ” са изцяло съпричасни с всички, които изпитват компликациите на пандемията. Те са мощно загрижени и за пациентите, които се лекуват, и за лекарите и медицинските сестри, които се грижат за заболелите, освен това с риск за личното си здраве. Затова са решили да оказват помощ съгласно своите благоприятни условия с подаяние за МБАЛ “Св. Анна – Варна “ АД.

Дюнерите „ Осман Баба “ ще дарят 2% от цената на оборота си за месец ноември по разкрита от лечебното заведение специфична сметка. Тя е за закупуване на инсталация, консумативи и лекарства за справяне с епидемията от COVID-19 за закупуване на инсталация, консумативи и лекарства за справяне с епидемията от ковид (COVID-19).

Всеки един клиент на дюнерите „ Осман Баба ” би трябвало да знае, че част от парите, с които е платил вкусната си храна, отиват за това подаяние. Така всеки един от нас става дребна, само че не маловажна част от борбата с ковид. Освен това всеки може да направи самичък свое подаяние за оправянето с пандемията на локално варненско равнище.

 

Ето и данните за дартителската сметка:

Титуляр: МБАЛ „ СВЕТА АННА-ВАРНА ” АД ГР.ВАРНА

Обслужваща банка

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА клон Варна офис „ ЦКБ Лизинг ”

Адрес: Варна бул.Сливница 72, тел. 052/602 411

БАНКОВА СМЕТКА - ЛЕВА

BIC: CECBBGSF

IBAN: BG58 CECB 9790 1037 3863 00

SWIFT: CECBBGSFXXX

Основание за превод: битка с COVID-19.



Страница на Дюнер „ Осман Баба “ във Фейсбук можете да посетите.

*платена обява

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР