Дюлгеров казва така: “Качих се в колата и пуснах парите

...
Дюлгеров казва така: “Качих се в колата и пуснах парите
Коментари Харесай

Марковски брани Иванчева със зъби и нокти: Дюлгеров е пуснал парите! Елхата ще е много тъмна за прокурорите!

Дюлгеров споделя по този начин: “Качих се в колата и пуснах парите в едно кашонче в шофьорската седалка”. Тази светлина идва късно денем. Петрова не светва, Дюлгеров светва, тъй като си е взел 14 000 евро. Малко съм тъжен, че прокуратурата не е правилна – елхата ще им е доста тъмна на прокурорите по това дело. Това сподели по Нова телевизия юристът на арестуваната и упрекната в искане и приемане на голям рушвет кметица на столичния регион “Младост” Десислава Иванчева – Марин Марковски.

“Не е светнала като коледна елха. Веществото, което е осветено, е на въшната й част на дясната длан. Това е когато тя е докосвала протоколите, те са вадени листовете там на място, парите са броени там”, изясни още той.

“Парите към този момент са върнати на Ваклин. Парите ги няма. Те са материално доказателство. Самите банктноти би трябвало да са разполагаем. Адвокатът в случай че каже, че тези пари са подправени, по какъв начин ще се ревизира това, в случай че са влезнали в банковия поток? Има протокол за връщането им”, внесе изясненост по делото Марковски.

И продължи: “На въпрос дали е имал персонален контакт с нея, Ваклин споделя: Прокуратурата го изясни. В показанията си обаче споделя, че се е виждал веднъж с нея в кабинета й. Въпросът дали е имал персонални срещи и да изиска парите не може да отговори прокуратурата. Изводът тя ми искаше тези пари – 500 000 евро, няма доказателство. Не приказвам неща да са хей по този начин казани. Говоря за документи, които ги има по делото. На 13 април в „ Ринг мол ” тя е била поискала парите. В този ден тя не е била там. На тази дата там тя не е била. Има си стратегия, ще съберем всички, които са били в този ден с нея”.

“Подкупът е в два пункта – че е желала парите и, че е взела парите. За настояването на подкупа се поставят от 10 до 30 години. Дюлгеров в края на показанията си оповестява нещо, с което си опонира. „ Аз никакви пари не съм желал и не съм преговарял ”. Ето на това се крепи цялото обвинение”, нападна още веднъж прокуратурата Марковски.

“Тези 10 часа съставляват закононарушение. Дамата Иванчева е арестувана в 22:30 часа. Заповедта за задържане е от 13 часа. Това е незаконно отнемане от свобода”, сподели юристът.

Според него, тя е поставила кол в капиталовите планове на над 10 крупни вложителя, по тази причина и се случва всичко това: “В началото на делото има едно недоволство от над 10 крупни строителни компании, на които тя пречи с реализирането на техни планове. Тя е определена като зелен кмет, очевидно е, че тук се получава съществено разминаване”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР