Дюленски проход. Снимка: Скрийншот от видео на Diana Russinova, Facebook Докога

...
Дюленски проход. Снимка: Скрийншот от видео на Diana Russinova, Facebook
Докога
Коментари Харесай

Диана Русинова: Провалът на АПИ при управлението на пътната инфраструктура е страховит

Дюленски проход. Снимка: Скрийншот от видео на Diana Russinova, Фейсбук

Докога ще ни се постанова да поносим този административен произвол и тормоз , налаган от Агенция „ Пътна инфраструктура “ /АПИ/, пита пътният специалист Диана Русинова , споделяйки видеоклип, на който се вижда тежкото положение на Дюленски проход . В обява във Фейсбук, тя отбелязва:

„ В това видео може да видите какво е положението на Републикански път III-906 прочут още като Дюленски проход /старото му име е Айваджишки проход/. Както и сами можете да се уверите това е следващият проход в Стара планина или още един третокласен път, който е зарязан на произвола на ориста от Агенция „ Пътна инфраструктура “.

Тук няма да намерите пътни знаци, мантинели, пътна маркировка, тук-там даже и асфалтът липсва, само че за сметка на това сте длъжни да заплатите винетка, с цел да може да го употребявате.

Провалът на АПИ при ръководството на пътната инфраструктура е застрашителен. Тази институция е потвърдила, че е тотално неспособна да се оправи със отговорностите, които има според закона за пътищата. Не зная с какви очи чиновниците в тази организация и ръковоството й си взимат заплатите.

Преди да споделя тази обява погледнах и в системата на АПИ – Лима и път III-906 не е посочен като затворен, т.е. все още той е отворен за публично прилагане. До по кое време ще ни се постанова да поносим този административен произвол и тормоз налаган от АПИ? “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР