Дюкенс Назон съвсем скоро няма да е футболист на ЦСКА,

...
Дюкенс Назон съвсем скоро няма да е футболист на ЦСКА,
Коментари Харесай

Назон се сбогува със съотборниците си в ЦСКА и замина за Кипър

Дюкенс Назон напълно скоро няма да е футболист на ЦСКА, откакто преди часове напусна лагера на отбора в Анталия. Той се сбогува със своите съотборници и се насочи към летището, откъдето пътува за Кипър, оповестява " Тема спорт ". Там той би трябвало да завърши прехвърлянето си в локалния Пафос. Националът на Хаити изгледа от трибуните съботната контрола на ЦСКА с полския Корона Келце, а по-късно не взе присъединяване и в днешната следобедна подготовка на отбора. Вместо това си събра багажа и напусна хотела на алените.
 Назон към почитатели на ЦСКА: Аз съм един от вас, българин
Назон към почитатели на ЦСКА: Аз съм един от вас, българин

Нападателят разяснява информациите за трансфер в Кипър

Утре от 19:00 часа Пафос гостува на АЕК Ларнака в дуел от 20-ия кръг на локалния шампионат. Отборът се намира на пета позиция във краткотрайното класиране, на 7 точки от водача АПОЕЛ Никозия, само че и с мач по-малко, като има шансове за шампионската купа. Това е и задачата, сложена от богатите съветски притежатели, които през декември ангажираха за състезателен шеф някогашния началник на " Армията " Кристиан Джарета. Те са отделили и солидни финансови средства за селекция и част от тях би трябвало да послужат точно за договорката за Назон. Старши треньор е испанецът Хуан Карлос Карседо, а в състава има единствено трима кипърци. В него играе и някогашният десен бек на Лудогорец Джордан Икоко.

29-годишният Назон напуща ЦСКА след година и половина в тима, а до идната му продажба се стига, откакто " армейците " привлякоха някогашния си нападател Фернандо Каранга. Хаитянинът бе покрай изхода и през лятото, когато за него имаше предложения от Арабския полуостров, само че тогава до договорка не се стигна. Той е голмайстор на армейците за сезона със 7 попадения в 22 мача във всички шампионати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР