dYdX, борса за криптовалутни деривати, обяви, че ще ограничи използването

...
dYdX, борса за криптовалутни деривати, обяви, че ще ограничи използването
Коментари Харесай

dYdX обяви, че напуска канадския криптопазар

dYdX, борса за криптовалутни деривати, разгласи, че ще ограничи потреблението на услугите си за канадските притежатели на сметки през идната седмица, защото цели да се отдръпна от пазара.

В обява в блога, споделена на 7 април, dYdX изясни, че ще стартира в Канада, като приключи регистрацията на нови консуматори в страната.

До 14 април борсата ще трансферира всички сегашни канадски консуматори в, в който те ще могат единствено да теглят средства. Борсата изрази вяра за промени в регулаторната среда на Канада, които да ѝ разрешат да възобнови услугите си.

Това решение следва известието на канадските админи на скъпи бумаги за спомагателни ограничавания за условията за регистрация на крипто тържищата.


 


Новите насоки не разрешават на платформите да дават опция на канадски клиенти да вземат участие в крипто контракти, които включват покупка или продажба на крипто актив, който е скъпа книга и/или дериват.

През септември 2022 година dYdX се сблъска с отпор от страна на потребителите и участниците в крипто бранша поради промоция, предлагаща депозитен бонус от $25 за потвърждаване на нечия идентичност посредством изображение от уеб камера онлайн.

Борсата приключи програмата макар опасенията за неприкосновеността на персоналните данни заради


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР