Дясното в България, доколкото изобщо го има, продължава да се

...
Дясното в България, доколкото изобщо го има, продължава да се
Коментари Харесай

Петър Москов тръгна на борба с провалените либерални утопии с партия КОД

Дясното в България, доколкото въобще го има, продължава да се цепи и клонира. Днес някогашният здравен министър Петър Москов показа новия си политически план -  партия КОД. Разшифровката гласи " Консервативно обединяване на десницата ".

Защита на реда, справедливостта, нормата, разсъдъка и работещите решения са в основата на новата политическата партия, а нейното мото е " Свобода и всекиму своето ", оповестява Offnews.bg

" КОД е консервативна, дясна европейска политическа мощ, която отхвърля социалистическите и демократичните утопии. Вярваме, че алтернативата е консервативна десница, обединена към политики за налагане на държавността, на идентичността на българщината във вътрешен проект и отбрана на националните ползи на открито ", показа Москов партията си.

Зад него в новата политическа мощ застават Любомир Канов, Боян Стефанов, Ралица Кирилова, Цветанка Корона, Росица Рачева, Момчил Станков, Ваньо Шарков, Валентин Павлов, Пепа Деведжиева, Хари Аничкин и други.

" Сблъсъкът сред демократичното и консервативното е актуалното име на остарялото опълчване сред лявото и дясното. Tова са действителни политически решения, от които зависят разпоредбите на нашия живот. Либералният модел на народна власт е провален и ние сме длъжни да му противопоставим полезностите на консервативната народна власт ", уверен е някогашният министър.

КОД се нарежда в дясно от центристките национални партии, у нас и в Европа, които съгласно учредителите на новата политическа мощ, не дават излаз от рецесията на демократичната народна власт.

" Ако лявото и демократичното са опит, консервативното е връщане към нормата. Искаме да сложим завършек на опита, в който живеем ", съобщи Петър Москов.

Той разкритикува и инструментите на страната наложили обществени неравенства.

" Нашите съществени политически съперници са носителите на левите социалистически и демократични идеологии – Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Управлението на ГЕРБ е реактивно в резултат на външен напън. Това е явен неуспех на ГЕРБ в десните политики в образованието, опазването на здравето и държавността. "

За възможни политически сътрудници в бъдеще Москов уточни Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, които по негови думи имат близки до техните позиции.

" Борисов дава обещание по време на неговия мандат, че нищо няма да се случи, само че страната продължава и след него. "

Любомир Канов  подчерта, че " партията е код за бъдещето ". Поставянето на ясни правила в дясното политическо мислене и смяна на манталиета е общата цел на новата политическа мощ.

" Всеки опит да се разделят хората на групи със специфични привилегии, би трябвало да бъде пресичан ", заяви Канов.

Държава, която да подсигурява запазването на традициите и идентичността на българите като сплотяващи звена сред националното ни минало и бъдеще, е желанието на партията.

" Децата би трябвало да знаят българската история, а не какъв брой пола има татко им ", безапелационен е Москов.

Новосформираната партия също по този начин има планове да се яви на европейските избори през май.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР