Дясното крило може да се завърне в състава на за

...
Дясното крило може да се завърне в състава на за
Коментари Харесай

Серж Гнабри на линия за Байерн за Купата на Германия

Дясното крило може да се завърне в състава на за дуела от втория кръг в шампионата за Купата на Германия против втородивизионния Холщайн Кийл, съобщи старши треньорът на баварците. 25-годишният Гнабри беше контузен при успеха на немския първенец против, след което пропусна провалянето с 2:3 против.

" Серж Гнабри би трябвало да играе на следващия ден, това демонстрират обстоятелствата към днешна дата. Тренира на цялостни обороти и не чакам този случай да окаже отрицателно въздействие върху него ", разяснява Флик пред медиите в Германия.

Холщайн Кийл се намира на трето място във Втора Бундеслига, на точка след водача в класирането. " Трябва да приемем съществено тази задача. Очакваме победа в тази среща, само че от време на време не се случва тъкмо това, което се чака авансово. Ще упражняваме обикновено и по-късно ще решим кой ще бъде в състава и ще пътува за мача на следващия ден ", добави експертът.

20-кратният притежател на националната купа Байерн ще се изправи против втородивизионния в третия кръг на шампионата през февруари, в случай че победи Холщайн Кийл.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР