Дясната ръка и шеф на охраната на Васил Божков Веселин

...
Дясната ръка и шеф на охраната на Васил Божков Веселин
Коментари Харесай

Арестуваха и шефа на охраната на Божков - Веселин Балтов

Дясната ръка и началник на защитата на Васил Божков Веселин Балтов е задържан преди минути в Сандански. Балтов е индивидът, отговарял за сигурността на боса в продължение на години. Той е измежду тримата най-близки хора на Божков и е другар с брат на прочут служител на реда.
Двамата били дружно по време на сензационния арест на Балтов. Според санданчани Балтов и полицейският брат били другари и всеки ден едновременно пиели кафе в региона. Балтов е от Сандански и живее там, където се организира интервенцията по задържането им.

Припомняме, че през днешния ден две акции с присъединяване на тежко въоръжено командоси и прокурори от Специализирана прокуратура се организираха в столицата София.

Спецакция в София и Сандански, арестуваха Славчо Марков - някогашен антимафиот, непосредствен до Божков

Рано тази заран стана ясно, че тежко въоръжени екипи на полицията, Бюрото за отбрана на очевидци при основния прокурор и прокурори от Специализирана прокуратура са влезнали и в къща в квартал " Симеоново ", където е арестуван Славчо Марков, някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи, доближен до укриващия се в Дубай Васил Божков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР