Дядото на загиналото при нещастен инцидент в Мездра Тома Томов

...
Дядото на загиналото при нещастен инцидент в Мездра Тома Томов
Коментари Харесай

Тома Томов: До ескалацията в Мездра се стигна, защото майката на детето се разхожда на свобода

Дядото на починалото при трагичен случай в Мездра Тома Томов разкри в ефира на NOVA за какво се е стигнало до вчерашния взлом на къщата на съседите им, където почина внука му. Според него тя се крие в това, че майката на детето към момента се разхожда на независимост из града.
“Майката на детето, за което всички версии сочат, че е направило закононарушение се разхожда на независимост из града. Хората в Мездра знаят, че тя е на независимост и това ги провокира “, съобщи Тома Томов.
„ За майката на другото детето имам съществени подозрение, че има присъединяване във втората част на закононарушението – в изнасянето на натрупа на внука ми. То бе високо и тежичко – към 40 кг ", счита той.
"Това закононарушение има две страни – убийството на детето е по-леката част, детето не може с предумисъл да убие приятелчето си. Ако нещата бяха останали по този начин и се бяха обадили в полицията, ние щяхме да наемем юрист и да се съдим, само че втората уродливата част е, че детето влачено и изхвърлено без облекла на дъжда в локвата ", сподели още Тома Томов.
"Предполага се, че закононарушението е осъществено от едно наказателно неотговорно дете. Ние не можем да го проверяваме, с изключение на да снемем пояснения пред психолог. Не можем да го обесим и да го вкараме в пандиза. То обаче е главен източник на информация. Не е нужно човек да е прокурор, с цел да разбере, дали на детето може да му се въздейства и внушава. Изразих тази рекламация пред органите, дамата обаче продължава да се движи свободно”, счита още той.
„ Хората схванаха, че дамата се движи умерено по улиците. Допълнително се получи напрежение, когато моите хора видяха колите на бракониера”, добави Томов.
„ Пиратката бе версия, която внесе детайл на илюзия за служителите на реда и по този начин даде опция на бащата, който е извънреден нарушител, да се измъкне за малко “, сподели още Томов.
„ Това дете е разнасяло оръжието из къщата и го е показвало на другите деца – този сигнал съм го подал на служителите на реда “, съобщи още дядото на детето.
„ В Мездра няма напрежение, има една голяма съпричастност с нещастието на това семейство. В последна сметка и обществото би трябвало да знае истината”, сподели от своя страна кметът на Мездра Иван Аспарухов.
„ Не можем да бъдем ръководени от клюки. Има институции, които би трябвало да си свършат работата”, безапелационен бе той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР