Дядото на момчето, което беше застреляно в гората, докато двамата

...
Дядото на момчето, което беше застреляно в гората, докато двамата
Коментари Харесай

Дядото на убитото момче в Монтана: Видях стрелеца

Дядото на момчето, което беше убито в гората, до момента в който двамата събирали дърва, твърди, че е виждал стрелеца и различен път, когато са ходили в парцела. И различен път е имало спор с обвинявания за убийството, уточни още дядото.
Стрелецът беше арестуван още през вчерашния ден, той е престъпно проявен с условна присъда за опиати. Претърсен е автомобила на обвинения, конфискуван е газов револвер, към момента не е ясно дали това е оръжието на стрелбата.
Дядото сподели, че нещастието се е разиграла пред очите му. По думите му внукът му Гошко е паднал след изстрела и е умрял на място. „ Чух изстрел и детето падна в каручката. Конят се изплаши и побягна, аз го стопирах. Бях в потрес и по тази причина не споделих, че съм видял мъжът, който стреля. Видях стрелеца, той се целеше и в мен. Виждал съм го и различен път в гората и отново ни е заплашвал. Преди време заплашваше да убие и различен с тръба “, описа роднината на момчето.
На въпрос за какво влизате в частен парцел, дядото сподели, че са отишли да косят трева за конете, само че не и за дърва, каквато информация се появи през вчерашния ден. В този миг е пристигнал притежателят и ги попитал какво вършат в частен парцел.
Хората от ромския квартал „ Огоста” в Монтана упорстват за обективен развой. След случая в квартала имаше напрежение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР