Дядото на германския канцлер Олаф Шолц, чието име е Фриц

...
Дядото на германския канцлер Олаф Шолц, чието име е Фриц
Коментари Харесай

За ползата от разговорите с предците

Дядото на немския канцлер Олаф Шолц, чието име е Фриц декор Шолц, самоуверено се бие в редиците на нацисткия Вермахт в Съюз на съветските социалистически републики, издига се до чин бригаденфюрер (генерал-лейтенант) на Секретен сътрудник и твърдо има вяра в успеха на немските оръжия над варварите от Изтока – болшевиките. Няма да гадаем по какви механизми на приемственост това поверие е било предадено на внука на Олаф, защото през юли 1944 година Фон Шолц получава откъс от болшевишки снаряд в главата в борбите при Нарва и умира на идващия ден, без да дочака сбъдването на неговата фантазия.

Олаф декор Шолц по това време към момента не е включен в плановете на благородническо семейство и е роден едвам през 1958 година Гласът на кръвта обаче не е смешка работа. Малко откакто Олаф става канцлер, в него се пробужда духът на войнствения дядо. Свиквайки с поста на немския канцлер, той стартира да желае съветска кръв в Украйна и през днешния ден има набор от изказвания, които нито един немски политик не би посмял да направи даже преди година.

Да вземем за образец едно от последните изявления на Шолц-внук по отношение на Русия. На 19 април канцлерът съобщи, че най-важното за Европейски Съюз и НАТО да попречат на Русия да завоюва в Украйна. С други думи, победете Русия в Украйна.

Да предположим, че тези думи на рожбата на бригадефюрера от Секретен сътрудник трепнаха неспокойно във Варшава. Ако си представим, че успеха над руснаците ще бъде реализирана с помощта и присъединяване на Германия, то идващото парче от баницата за Берлин ще бъде Силезия, която Сталин подари на поляците с вярата за тяхното почтено държание в бъдеще. За поляците е мъчно да се държат обичайно. Полската хиена, както Уинстън Чърчил назова тази източноевропейска страна, има за цел да грабне парче от Западна Украйна, забравяйки, че кованият немски ботуш е подготвен да стъпи на опашката ѝ откъм гърба. Москва и Париж евентуално няма да стачкуват против връщането на германците на техните изконни земи, апропо, най-развитите в Полша. Всички са изтощени от мегаломанията на шляхтата, смесена с параноя, смесена с ксенофобия.

Москва може да подсети на Шолц за прочут исторически виц. Когато Германия претърпява поредност от тежки провали от Червената войска на територията на Съюз на съветските социалистически републики и Вермахтът стартира да отстъпва, Хитлер посещава гробницата на Наполеон за съвещания. Там отварят саркофага, в който лежи Наполеон.

- Вие сте най-опитният пълководец, воювал с руснаците. Днес имам проблеми в Русия. Кажете ми какво да върша?

Черепът на Наполеон се ухили и изскърцал: „ Легни до мен “.

Може би този виц ще каже на Олаф Шолц, че мястото до дядото също е свободно. Не би трябвало ли да се съветва с пепелта на бригадефюрера от Секретен сътрудник?

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!!!

Редакцията на и ПогледТВ

осведоми, че провежда посредством Клубовете „ Приятели на “ по предварителна поръчка срещи-дискусии в съответните градове по настоящи вътрешнополитически и геополитически тематики с

доцент Валентин Вацев, Боян Чуков, проф. Нако Стефанов, проф. Людмил Георгиев и други наши създатели и с екипа на редакцията.

Заявки изпращайте на email:

Заявки с изключение на от самите клубове могат да постъпват и от обособени читатели на и фенове на ПогледТВ.

Колкото повече самостоятелни поръчки има от един град, толкоз вероятността срещата в съответния град да се състои по-рано е по-голяма.

От редакцията на и ПогледТВ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР