Дядо с тежка форма на деменция е изчезнал мистериозно насред

...
Дядо с тежка форма на деменция е изчезнал мистериозно насред
Коментари Харесай

Дядо изчезна мистериозно на Тортата, търсят го шести ден

Дядо с тежка форма на деменция е липсващ мистериозно посред Пазарджик, а досега околните му не могат да го открият и са безпределно обезпокоени. Полицията също търси мъжа, само че без триумф. Парадоксалното в тази ситуация е, че той е забелязван на разнообразни места в града, само че близките или не му обръщат внимание, или го вземат за някакъв алкохолик и го подминават, или прекомерно късно вършат връзка със фотографията на търсения човек, популяризирана от внучката му във Facebook.
Така става на 29 август, когато той се появява в кв. " Устрем ". Живеещи в региона го мислят за друмник, само че го прибират, дават му храна и вода. Там мъжът остава два дни, само че защото приказва неразбираемо, благодетелите му по този начин и не схващат кой е, от кое място е. Когато се свързват с околните му, той към този момент е тръгнал нанякъде и още веднъж не е открит. После околните му претърсили и града, и околни села, където може да е попаднал, в случай че към момента е с колелото си.
Димитър Матев Димитров е видян за последно на Тортата на 28 август, тогава е бил с велосипед " Балканче ". Бил е облечен в блузка с къси ръкави, спортен екип и обувки. Висок е към метър и 70, с прошарена коса, тъмни очи. Предполага се, че след съвсем едноседмичното скитничество и недояждане към този момент е брадясал и доста измършавял.
" Моля хората да се оглеждат за възрастен и объркан човек - споделя дъщерята на Димитър Сийка Цанкова. - Помогнете ни, толкоз сме обезпокоени! Той е под намерено небе, самичък, гладен, жаден, не знаем дали е облечен! Искаме да си го приберем и доста се надяваме да го открием жив! Нека който има някаква информация, да позвъни на племенницата ми - 0894 223 800 - Сия Матева! Ще бъдем признателни за всяка помощ. Изключително признателни сме и на хората в кв. " Устрем ", които два дни са се грижили за татко ми, виждайки окаяното му положение! ".
Полицията също търси интензивно индивида, научи " Марица ". Автопатрулите и дежурните чиновници са предизвестени, оглеждат за подобен човек, разпитват - както в града, по този начин и в околните села. Засега дядото не е открит.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР