Дядо Коледа тръгна по света, за да раздава подаръци. Добрият

...
Дядо Коледа тръгна по света, за да раздава подаръци. Добрият
Коментари Харесай

Дядо Коледа потегли от Лапландия

Дядо Коледа потегли по света, с цел да раздава дарове. Добрият дъртак напусна дома си в Арктическия кръг и се качи на шейната, с цел да посети очакващите го деца.

Стотици хора се събраха пред формалната резиденция на Дядо Коледа в градчето Рованиеми във Финландия, с цел да го изпратят с коледни песни, осведоми Нова телевизия.

Малко преди да тръгне на дългия си път, старецът сподели няколко думи на хората, като им пожела мирни и щастливи празници.

"Подготовката е приключена и е време да стартираме да радваме хората по целия свят. Надявам се да имате прелестна Коледа със семейство и другари. Не забравяйте да се огледате и да бъдете другар на самотните ", сподели Дядо Коледа.

От 1955 година насам Северноамериканското военновъздушно-космическо командване, известно със съкращението НОРАД, следи придвижването му.

Сайтът има близо 15 милиона неповторими гости от над 200 страни. Традицията за следене на Дядо Коледа стартира, когато през 50-те години на предишния век магазин в Колорадо Спрингс позволява печатна неточност в телефонния номер на Северния полюс в реклама във вестник.

Първото позвъняване идва от малко момиче, което се свързва с шефа на тогавашния НОРАД. Полковникът твърди детето, че Дядо Коледа е на път, а откакто още деца се обаждат в командния център, армията прибавя новата задача към своята отбранителна задача.

Къде се намира положителният дъртак сега, можете да видите ТУК.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР