Дядо Коледа се качи и на мотор. И то не

...
Дядо Коледа се качи и на мотор. И то не
Коментари Харесай

Дядо Коледа на мотор: „София Райдърс“ в помощ на децата на лекари, починали от COVID-19

Дядо Коледа се качи и на мотор. И то не един. За седма поредна година мотористите от „ София Райдърс “ ще обиколят централните улици на София облечени като положителния дъртак.
Снимка: btvnovinite.bg
По традиция самодейността им има и благотворителна идея. Тази година акцията е под надпис „ Малките герои “, тъй като ще бъде дадени стипендии на децата на лекарите и учителите, изгубили живота си поради пандемията.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи или с превод по банкова сметка или със есемес DMS GEROI на номер 17777. Стипендиите ще бъдат по 500 лева на дете, респективно 6000 на година, сподели уредникът на акцията Андрей Дайнов.

Инициативата на „ София Райдърс “ продължава и в неделя, когато доброволци от клуба ще отидат в Комплекса за обществени услуги за деца с увреждания в град Роман и ще раздадат дарове на децата. Подаръците са такива, каквито те сами са поискали посредством писма до Дядо Коледа.

Финалната точка на шествието е кръстовището на бул. „ Патриарх Евтимий “ и бул. „ Витоша “, където ще бъде украсена и елха.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР