Дядо Коледа промени графика си специално за децата на Издателска

...
Дядо Коледа промени графика си специално за децата на Издателска
Коментари Харесай

Коледният звънец удари за децата на Марица и Хермес медиа...

Дядо Коледа промени графика си особено за децата на Издателска къща " Марица " и " Хермес ". Малчуганите и техните родители се събраха на празнично празненство в детски център " Тон Бонбон " в " Рива център " в пловдивския квартал " Кършияка " по-рано през днешния ден. 







Те бяха разграничени на две групо съгласно възрастта си и всеки си имаше самостоятелен ъгъл, на територията на който да лудува до насита. По-малките иммаха опцията да скачат на батут, да се гмуркат в басейн с топки, да премятат огромни кубчета, да скачат и да щуреят. По-големите юнаци и девойки от медията пък станаха основни герои в екшън филм - в особено обособена зала, направена като лабиринт, те образуваха два тима и се изправиха един против различен в пукотевица и криеница с лазери. 













След като изхабиха силата си в разнообразни игри, децата изпълниха коремчетата си с апетитно детско меню, което включваше пържени картофи, пилешки хапки и сокче. Щурите им хрумвания и предпочитание за игра обаче не свърши дотук. Малчуганите откриха метод да се забавляват и с храната, като влязоха в ролята на вампири с помощта на по две пържени картофчета. 





Коледната приказка за децата на " Марица " и " Хермес медиа " не свърши дотук.  Последният сърпрайз несъмнено ги остави без мирис. В детския център пристигна на посетители не какъв да е, а белобрадият дъртак. Той се постара да получи подробна информация от всяко едно дете дали е слушало задоволително през годината, с цел да го зарадва с подарък. Най-малките зарадваха Дядо Коледа с прелестни стихчета, а по-големите - със заразителна усмивка. Всички обаче получиха страхотни дарове и то седмица преди Рождество Христово - лъскави футболни топки и вкусни меденки с празнична украса.













Накрая всички деца пожелаха да си създадат обща фотография за спомен. Родителите не останаха по-назад, а Дядо Коледа несъмнено се зарадва на солидно женско наличие. 











фотоси от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР