Дядо Коледа посети децата от УМБАЛ Свети Георги“в Пловдив. Малките

...
Дядо Коледа посети децата от УМБАЛ Свети Георги“в Пловдив. Малките
Коментари Харесай

Дядо Коледа с дарове за децата в УМБАЛ „Свети Георги“

Дядо Коледа посети децата от УМБАЛ „ Свети Георги “в Пловдив. Малките пациенти от разнообразни клиники и отделения се събраха в залата на Клиниката по детска хирургия, където дружно споделиха радостни страсти и дарове в навечерието на светлите празници.

Талантите от Национална гимназия за театрални и екранни изкуства Пловдив изнесоха представлението „ Бърканици в приказките ”. Постановката разкрива етюди, в които се преплитат разнообразни приказни герои и основните разказвачи са изправени пред предизвикването да подредят приказките благодарение на дребните фенове.

Ученици от паралелки “Театрален грим и перуки ” и “Актьорско майсторство ” оставиха дълготраен спомен в сърцата на своята невероятна аудитория с историите на Пипи Дългото Чорапче, Джуджето, Вещицата, Червената шапчица и доста други познати герои.

Дядо Коледа раздаде играчки на всички деца - от новородени до 12-годишни, дарени от детски магазин.Добрият дъртак пожела здраве и бързо излекуване на дребните пациенти, а те от своя страна го поздравиха със стихче.

Във финала на тържеството началникът на Клиниката по детска хирургия проф. доктор Пенка Стефанова разряза голямата празнична торта,подарък от донори.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР