Дядо Коледа може да прави удивителни неща: да прави подаръци

...
Дядо Коледа може да прави удивителни неща: да прави подаръци
Коментари Харесай

Радвайте се, че Дядо Коледа дава първокласни доставки на всички

Дядо Коледа може да прави удивителни неща: да прави дарове по поръчка за всяко дете, да лети в шейна, теглена от елени, и да остава непрекъснато радостен. Но едно от най-големите му умения е да може да достави всички тези дарове за една нощ до доста милиони домове. Дори Amazon не може да се мери с него.

Нещо повече, той влиза на всички места по едно и също време, гратис. Той не предлага слотове за бърза доставка на еднократна цена или годишни абонаменти за Santa Prime. Няма потребност да плащате за особено отношение, когато той ръководи обширна, налична и ефикасна експресна услуга за осъществяване от врата до врата за всички свои вярващи. Малко религия в огромния човек е дребна цена, която би трябвало да се заплати за това.

Това прави вълнуваща смяна в един свят, който от ден на ден се разграничава от кадифени въжета и пропуски с приоритет, където се продават равнища на достъп до артикули и услуги на разнообразни ставки. Тези, които не заплащат (или не могат) да заплащат в допълнение, би трябвало да чакат на опашка за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР