Дядо Коледа е раздал около 7,3 милиарда подаръка на децата

...
Дядо Коледа е раздал около 7,3 милиарда подаръка на децата
Коментари Харесай

7.3 млрд. подаръка са получили децата от Дядо Коледа


Дядо Коледа е раздал към 7,3 милиарда подаръка на децата от целия свят и се е прибрал в дома си на Северния полюс. Това заяви Северноамериканското въздушно-космическо командване /НОРАД/. На специфичния уебсайт www.noradsanta.org е оповестено видео с сполучливото завръщане на белобрадия дъртак в своето имение на Северния полюс, съобщи БГНЕС.

От НОРАД оповестиха, че тази година една от последните спирки на Дядо Коледа са били Хавайските острови. „ С неспокойствие чакаме идната година, с цел да проследим още веднъж неговото напредване по света “, обявиха от ведомството. НОРАД стартира да следи предвижването на Дядо Коледа от 9:01 часа българско време на 24 декември.

Първи получиха своите дарове децата от Австралия и Нова Зеландия, по-късно той мина над Япония, Китай, Индия, Африка, Близкия Изток, Европа, Латинска Америка, Гренландия, Русия, Съединени американски щати и Канада. НОРАД следи пътешествието на Дядо Коледа от 1955 година насам, за задачата употребява 47 радари. Смята се, че те реагират на топлината, предавана от носа на елена Рудолф, който е лидер на елените на Дядо Коледа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР