Дядо Коледа дойде със закъснение при обичаната от всички певица

...
Дядо Коледа дойде със закъснение при обичаната от всички певица
Коментари Харесай

Софи Маринова се похвали с много скъп подарък

Дядо Коледа пристигна със забавяне при обичаната от всички певица Софи Маринова. В ролята на брадатия дъртак е обичаният на изпълнителката, а точно Гринго. 

Ромският славей се изфука с ултра безценен подарък от брачна половинка си, с който през последните 3 години не стопират да дават самун на медиите с непрекъснатите им кавги и раздели. 

В края на 2021 година Софи прибра Гринго още веднъж при себе си, откакто се бях разделили за няколко месеца. Припомняме ви, че той я беше пребил от пердах, а Софи се оказа със счупена ръка. Любовта им се оказа по-силна от всичко и двамата се събраха.

А Гринго реши да се реваншира на Софи с доста безценен подарък. Той се бръкна с над 100 бона за нов автомобил, който Софи към този момент подкара. Гринго е гледал колата да бъде комфортна за дълъг път, защото тя прекарва огромна част от времето си във возилото, кръстосвайки градовете в България за участия. 

Етрополската звезда се похвали в обществените мрежи с новата облага и благодари на Гринго, че я е направил толкоз щастлива и мечтана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР