DXC Technology и Amazon Web Services (AWS) обединяват усилията си

...
DXC Technology и Amazon Web Services (AWS) обединяват усилията си
Коментари Харесай

DXC Technology и AWS ще предлагат заедно облачни услуги

DXC Technology и Amazon Web Services (AWS) сплотяват напъните си за основаването на нова интегрирана процедура, фокусирана върху даването на ИТ миграция, промяна на приложенията и характерни за всяка промишленост облачни услуги.

Многомилиардната договорка DXC - AWS Integrated Practice е част от многогодишно световно съглашение, което обгръща взаимна разработка, маркетинг, продажби и даване на AWS решения.

Тези услуги включват ръководена сигурност и услуги за сходство с регулаторни и индустриални условия за AWS; профилирани VMware Cloud on AWS мигриращи решения и разбори, както и приложения като услуга върху AWS.

„ Днешното съглашение съчетава задълбочената експертиза на DXC в областта на корпоративните услуги и характерната за промишлеността интелектуална благосъстоятелност с облака на AWS, което ще форсира цифровата промяна на нашите клиенти “, съобщи Майк Лоури, ръководител и основен изпълнителен шеф на DXC.

DXC към този момент е премиум сътрудник на AWS Partner Network (APN) и е одитиран AWS снабдител на ръководени услуги.

 Майк Лоури, ръководител и основен изпълнителен шеф на DXC

Майк Лоури, ръководител и основен изпълнителен шеф на DXC

Освен това софтуерният колос резервира повече от 8000 AWS бизнес и механически професионални акредитации, като този брой е най-големият за компания, с изключение на в самата AWS. Допълнително DXC има и над 900 AWS сертификации, в това число на професионално равнище, като възнамерява да ги удвои през идната година, което също е част от съдействието сред DXC и AWS.

Според IDC, партньорства като това сред DXC и AWS ще оказват помощ за „ турбопрехода “ към обществения облак, а основаването на цифрови оферти, които трансформират организациите, обогатяват взаимоотношенията сред сътрудници и консуматори.

Последните данни от финансовия отчет на щатската компания за годината, завършила през март, демонстрират доста въздействие на спомагателните доходи, които DXC генерира след сливането с поделението за корпоративни услуги на Hewlett Packard Enterprise (HPE).

Сделката за $8,5 милиарда сред Computer Sciences Corporation (CSC) и HPE Enterprise Services завърши на 3 април предходната година, като в следствие бе основана обединената компания DXC Technology.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР