Двустайният апартамент на лидера на БСП във Враца Цветелина Дамяновска,

...
Двустайният апартамент на лидера на БСП във Враца Цветелина Дамяновска,
Коментари Харесай

​Цветелина Дамяновска запази апартамента си

Двустайният апартамент на водача на Българска социалистическа партия във Враца Цветелина Дамяновска, за който преди време писа организация BulNews, към този момент не се продава на търг. След като излезе обявата алената лидерка съобщи, че малко след оповестяването на търга, е входирано несъгласие в канцеларията на ЧСИ-то за прекъсване на обществената обмен. Тогава социалистката изясни, че е подхванала нужните дейности и е възразила на правосъдния реализатор за диспропорция на вземането, защото към него са преведени 2/3 от отговорностите и се прецизира размера на остатъка.
Вчера, когато трябваше да се продаде жилището стана ясно, че Дамяновска е внесла част от сумата, за която се пусна на търг жилището. Информацията бе доказана от частния правосъден реализатор Валери Йотов, който продаваше жилището.
Дамяновска е превела по-голямата част от парите, които дължи и делото за продажба на жилището е спряно по член 454 алинея 1 от Граждански процесуален кодекс, който гласи, че правосъдният реализатор стопира осъществяването, в случай че длъжникът внесе 20 на 100 от вземанията по предявените против него изпълнителни листове и се задължи документално да внася на правосъдния реализатор всеки месец по 10 на 100 от тях. Останалата сума, която дължи алената дама е разсрочила на месечни вноски, които би трябвало да заплаща постоянно и без закъснения.
Ако Дамяновска не заплати даже една от вноските, то делото по продажба на жилището ще бъде обновено, без длъжникът да може да желае ново прекъсване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР