Двуметровият Роберт Хелениус е вероятният следващ съперник на Кубрат Пулев

...
Двуметровият Роберт Хелениус е вероятният следващ съперник на Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Двуметров Северен кошмар се изправя на пътя на Кобрата

Двуметровият Роберт Хелениус е евентуалният идващ противник на Кубрат Пулев в професионалния боксов кръг.

Новината е на спортния канал ESPN зад Океана, като се твърди, че договарянията са съвсем приключени и мачът е на процедура сигурен.

Агенцията Top Rank управлява организацията на подобен пердах, а мястото е Ингълууд, край Лос Анджелис. Датата към този момент бе оповестена от Пулев преди дни в изявление, обещано за американска медия - 23 март.

Роденият в Швеция Хелениус е висок тъкмо 2 метра и има разтег на ръцете от 201 сантиметра, което го прави един от най-опасните съперници в тежка категория.

Известен с прякора Северния призрачен сън, 35-годишният колос е губил единствено два пъти в 30 професионални мача, като последното проваляне пристигна след 12 рунда против мощния Дилиън Уайт.

Този мач бе през октомври и пристигна след единствено 10 дни подготовка на големия швед, който замести контузен съперник на Уайт.

Хелениус живее във Финландия от дете и има двойно поданство, като самичък дефинира себе си повече като финландец, в сравнение с като швед.

Подобно на Кубрат Пулев, изкара много години в съдействие с организацията "Зауерланд ", само че си потегли от нея с не най-хубави взаимни усеща.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР