Двумесечно бебе се бори за живота си и има нужда

...
Двумесечно бебе се бори за живота си и има нужда
Коментари Харесай

Бебе на 2 месеца се нуждае от средства за чернодробна трансплантация

Двумесечно бебе се бори за живота си и има потребност от помощ. И Мартин, както тримесечният Андрей, за който ви разказахме преди няколко дни, страда от вроденото заболяване билиарна атрезия - недоразвити жлъчни пътища.

За да може да живее, би трябвало да бъде направена незабавна чернодробна трансплантация.

Родителите му са се свързали с болница във Англия. Тази седмица те би трябвало да заминат, с цел да бъдат направени проучвания на бебето и да бъде дадена съответна оферта.
Само за една нощ донори събраха над 170 000 евро за лекуването на тримесечно бебе Заради рядко заболяване на дребния Анди му оставаше към месец живот, сподели майка му при апела за помощ
„ За наше най-голямо благополучие имаме удостоверение от болница тук, че татко му може да му бъде донор. Нуждаем се от вашата доброта и поддръжка, защото сумата за сходен вид животоспасяващи интервенции е надалеч оттатък опциите ни “, обръща се за помощ майката на Мартин – Биляна Александрова.

Ако имате предпочитание и опция да помогнете за събирането на сумата за трансплантацията на Мартин, можете да го извършите ТУК: helpkarma.com.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР