Двукратният шампион от Тур дьо Франс Йонас Вингегор бе изписан

...
Двукратният шампион от Тур дьо Франс Йонас Вингегор бе изписан
Коментари Харесай

Йонас Вингегор бе изписан от болница

Двукратният първенец от Тур дьо Франс Йонас Вингегор бе изписан от болничното заведение съвсем две седмици след рухване на четвъртия стадий от Обиколката на Страната на баските.

" Искам да благодаря на медицинския личен състав на болничното заведение, който се погрижи за мен. И благодаря на всички за поддръжката. Получих доста известия, дарове, рисунки. Стопли ми сърцето. Сега е време да стартираме рехабилитация “, сподели Вингегор, представен от пресслужбата на тима му Висма на страницата си в обществените медии.

27-годишният колоездач пострада при започване на месеца при всеобщо рухване 35 километра преди края на четвъртия стадий от Обиколката на страната на баските. Той бе изнесен на носилка, а от Висма оповестиха, че направеният рентген е посочил строшаване на ключицата, както и на няколко ребра и открит по-късно пневмоторакс.

Все още не е ясно дали колоездачът ще се възвърне в точния момент за офанзива на трета поредна купа на Обиколката на Франция, която започва на 29 юни.Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР