Двукратният първенец на Ролан Гарос - Джим Къриър е на

...
Двукратният първенец на Ролан Гарос - Джим Къриър е на
Коментари Харесай

Къриър: От Ролан Гарос са осъзнали грешката си много бързо

Двукратният отличник на Ролан Гарос - Джим Къриър е на мнение, че уредниците в Париж към този момент „ осъзнават грешката си “, откакто реалокираха самоволно шампионата за есента в интервала 20 септември – 4 октомври.

Френската тенис федерация заяви новите дати в резултат на пандемията от ковид, която спря тура до 13 юли. Организаторите изненадаха света на тениса, като не съгласуваха преместването нито с ATP, WTA и ITF, нито с останалите три шампионата от Големия шлем, въпреки президентът на федерацията - Бернар Гуидичели да сподели, че е уведомил всички федерации и асоциации.

„ От това, което слушам, от Ролан Гарос са осъзнали грешката си доста бързо, а точно да застъпят проектите на останалите без да ги предупредят. Мисля, че от този момент насам е имало доста извършени полемики сред силите в тениса ", сподели Къриър пред The New York Times.

Специалистът на клей - Пабло Куевас заключи своето мнение и това на останалите си сътрудници:

„ Мисля, че решението за преместването на Ролан Гарос беше малко преждевременно. От това, което знам, те може би не са попитали ATP. Също наподобява като че ли не са взели под внимание останалите шампионати в календара. Беше нещо необичайно. Дори в този миг, когато всички би трябвало да сме сплотени и солидарни, да реалокират датите напред в календара беше алчна постъпка. Всички играчи бяха малко сюрпризирани “ споделя уругваецът, представен от tennis365.com.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР