Двукратният носител на Оскар има обширна филмография, обхващаща седем десетилетия,

...
Двукратният носител на Оскар има обширна филмография, обхващаща седем десетилетия,
Коментари Харесай

Сър Майкъл Кейн потвърди, че се оттегля от актьорството на 90 години

Двукратният притежател на Оскар има обширна филмография, обхващаща седем десетилетия, в това число класики като Zulu и The Italian Job и съвременни блокбъстъри като Interstellar и трилогията The Dark Knight.

Британският артист сър Майкъл Кейн удостовери, че се е отдръпнал от актьорството след излизането на последния му филм.

Актьорът, притежател на Оскар, Златен глобус и Бафта, направи изказването, откакто се появи допълнително от 160 кино лентата през своята седемдесетилетна кариера.

Последният му филм, The Great Escaper, който излезе на 6 октомври, показва сър Майкъл в основната роля дружно с Гленда Джаксън, която умря през юни след завършването на кино лентата.

Той играе същинския деец от Втората международна война Бърни Джордан, който е избягал от старешки дом, с цел да участва на честванията на Деня D във Франция.

„ Продължавах да споделям, че ще се пенсионирам. Е, към този момент го върша “, сподели сър Майкъл пред програмата Today на BBC Radio 4.

„ Помислих си, имах фотография, в която играех основната роля и имах невероятни мнения... какво ще направя, което да победи това? “

" Нямате водещи мъже на 90, ще имате млади красиви момчета и девойки. Така че, помислих си, може и да си потегли с всичко това. “
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР