Двукратният носител на Еми Брус Уилис все още може да

...
Двукратният носител на Еми Брус Уилис все още може да
Коментари Харесай

Брус Уилис се ЗАВРЪЩА на екран?!

Двукратният притежател на " Еми " Брус Уилис към момента може да се снима във филми, откакто предходната година, преди да му бъде сложена диагнозата афазия, продаде правата си върху облика на Deepcake - компания, основана в Делауеър. Инженерите на уеб платформата за усъвършенстване на наличие, задвижвана от изкуствен интелект, сътвориха извънредно реален " цифров двойник " на 67-годишния артист, като сложиха изображения на лицето му в своята мрежа.
   View this post on Instagram

 

През март фамилията на ветерана от " Умирай мъчно " показа новината, че той се отдръпва от актьорската си кариера заради болестта, което е неврокогнитивно разстройство, засягащо способността на страдащите да приказват и схващат езика.

" За мен това е чудесна опция да се върна обратно във времето. С появяването на актуалните технологии, даже когато бях на различен континент, можех да поддържам връзка, да работя и да вземам участие в фотосите. Това е доста ново и забавно прекарване и аз благодаря на целия ни екип`., споделя артистът.

Продуцентите на " Междузвездни войни " употребяват технологията " deepfake " за всички членове на актьорския си състав. В същото време се оповестява, че звезди като Арнолд Шварценегер, Джим Кери и Мишел Пфайфър имат цифрови копия.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР