Двукратният финалист в “Крусибъл” Али Картър може да бъде принуден

...
Двукратният финалист в “Крусибъл” Али Картър може да бъде принуден
Коментари Харесай

Отпадането на Капитана застрашава мястото му в Крусибъл

Двукратният финалист в “Крусибъл” Али Картър може да бъде заставен да взе участие в квалификациите за тазгодишното Световно състезание по снукър, откакто рано-рано отпадна в Откритото състезание на Китай. Капитана отстъпи с 4:6 на Гари Уилсън в първия ден от шампионата и продължи неубедителното си показване в международния тур, което стартира през декември предходната година с отпадането в първи кръг на Шампионата на Обединеното кралство.

Çin Açk'ta sonuçlanan ilk tur maçlar:

Noppon Saengkham 1-6 Mark Allen

Thepchaiya Un-Nooh 1-6 Mark Williams

Anthony Hamilton 1-6 Jack Lisowski

Ben Woollaston 6-5 Lee Walker

Joe Perry 6-0 Chris Totten

Ali Carter 4-6 Gary Wilson#ChinaOpen pic.twitter.com/pOTl0x9YGo
— Snooker Haber (@snookerhaber) April 2, 2018
Картър за момента е 14-и в класацията “Надпреварата за “Крусибъл” и би трябвало да се надява, че Стюърт Бингам, Марк Алън и Уенбо Лян няма да създадат сериозен рейд в Пекин. Те обаче преодоляха първи кръг на China Open и надлежно Капитана въобще не може да е сигурен за мястото си в топ 16, което пък към този момент загуби Райън Дей.

За последно Картър взе участие в квалификациите на Световното през 2016 година, когато ги преодоля, а в 1 кръг в " Крусибъл " изхвърли с 10:9 първия подложен по това време и настоящ първенец Стюърт Бингам, преди да отпадне от Алън МакМанъс с 11:13.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР