Двуженец ли е Сашо Кадиев? Това се питат последователи на

...
Двуженец ли е Сашо Кадиев? Това се питат последователи на
Коментари Харесай

Двуженецът Сашо Кадиев още обича бившата си жена?

Двуженец ли е Сашо Кадиев? Това се питат почитатели на артиста, които са го видели да интимничи с някогашната си половинка Таня Тончева. Случката се разиграла на морето, където синът на Катето Евро стопанисва две каравани – една за него и актуалната му половинка Ивелина Чоева, а друга за щерка му Кати и Таня. Една от вечерите, когато Чоева имала работен ангажимент в София, Сашо купонясвал в компанията на танцьорката Таня и двамата изглеждали по този начин, като че ли в никакъв случай не са се разделяли.
„ Отношенията им по никакъв начин не приличаха на другарски, нито на някогашни. Бяха си прекомерно близки. Направо не повярвах на очите си и се зачудих дали още е с Ивелина и дали не се е върнал при Тончева. Оказа се, че публично си е с Чоева, само че още не мога да схващам това, което видях ” – разяснява пред „ Уикенд ” свидетел.

Случката се е разиграла в края на август, преди да захладнее и да се приберат от морето. Твърденията на източниците ни са много изненадващи, само че не и невъзможни. Наскоро тв водещият на „ Преди обед ” съобщи в ефир, че е моногамен и не може да има паралелна връзка с няколко дами. „ Мисля че си пролича ” – съобщи през смях Сашко, визирайки, че се раздели с Таня и стартира връзката си с Ивелина.

В актьорските среди е честа процедура мъже и дами да спят по другарски, без усеща и задължения. Преди време Кадиев призна, че има две дами. „ Аз имам две половинки и едно дете. Караваните на морето към този момент станаха две ” – изцепи се без капка позор водещият на утринния блок на Би Ти Ви. Сашо го сподели къде на смешка, къде на съществено, само че не беше надалеч от истината.

Синът на Катето Евро не крие, че доста обича Ивелина и е благополучен с 24-годишната моделка. Красавицата пък обожава шантавия тв водещ и е подготвена на всичко за него. Влюбената Чоева непрестанно глези мъжа си с дарове, вечери и почивки на нейни разходи. Кадиев прави оценка това, само че очевидно е много непосредствен и с някогашната си половинка, което най-вероятно не се нрави изключително на моделката.

„ Едва ли на Ивелина ще й стане прелестно в случай че разбере какъв брой са си близки с Таня или в случай че ги види полуинтимни, каквито бяха на морето в нейно неявяване ” – разясняват близки до 39-годишния артист. Според негови сътрудници обаче Сашо е останал доста непосредствен с Таня след раздялата им, без обаче да е съкровен с нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР