Двудневен протест организират близките и приятелите на загиналите в зверската

...
Двудневен протест организират близките и приятелите на загиналите в зверската
Коментари Харесай

Първо в Марица: Вдигат двудневен бунт преди делото за адск...

Двудневен митинг провеждат околните и приятелите на починалите в зверската злополука до Кадиево през ноември предходната година, която лиши живота на двама младежи, научи " Марица ". Недоволството си от развоя на процеса и вярата си за обективна присъда почернените родители, близки и родственици ще изразят на 11 и 12 октомври, пред Съдебната палата.

Протестът ще предшества делото против водача на БМВ-то ковчег Петър Маринашки, планувано за понеделник и вторник от 9 часа. Протестиращите ще се разгласят за “Справедлива присъда за гибелта на Тошко и Виктор!” в 8 часа, и през двата дни.

На 11 октомври се навършват 11 месеца от мелето, което погуби живота на младежите Виктор и Тошко. " Мъката от нелепата им загуба е голяма. Търпяхме, поносим и ще продължаваме да поносим извънредно мощни болки и премеждия. Неочакваността на преждевременната им гибел е огромен потрес за мен и фамилиите ни, тъй като се касае за млади хора- деца, чийто живот следваше да продължи обикновено, в случай че не беше тази акцидент. Ние фамилиите на потърпевшите деца разчитаме на вашата поддръжка за обективен развой и налагане на заслужено наказване, което да поправи и превъзпита отговорния дрогиран лидер. Справедлив развой и наказване ще влияе възпитателно и предупредително и върху другите водачи на МПС в обществото- да не ръководят съзнателно МПС след приложимост на наркотични субстанции, метаболити и алкохол, без да се преценяват с обстоятелството, че слагат в риск останалите участници в придвижването и " n " на брой човешки ориси ", приканва бащата на Тошко - Тодор Бараков.

" Нека не допуснем тази покруса да потъне в давност, тъй като тя ще бъде най-удобния и мечтан „ заслон” за този, който погуби Тошко и Виктор! Публичното изложение на поддръжка за идеята, ще покаже нашата същинска воля, да се промени нещо в страната ни! ", молят околните.

Делото против Петър Маринашки бе отсрочено след постъпили молби на адв. Давчев и страни по делото. Всички съвещания досега са били предшествани от кротичък митинг пред Съдебната палата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР