Двучасово вълнуващo мюзикъл шоу, изпълнено с енергия, ще завладее Пловдив

...
Двучасово вълнуващo мюзикъл шоу, изпълнено с енергия, ще завладее Пловдив
Коментари Харесай

Хитов спектакъл със световни мюзикъли от Бродуей гостува в Пловдив

Двучасово вълнуващo мюзикъл шоу, изпълнено с сила, ще завладее Пловдив на 25 април от 19.30 ч. в зала С.И.Л.А.
Прочетете още
" Добре пристигнали на една от най-успешните музикални гали на всички времена! С милиони продадени билети, това шоу се трансформира в най-успешното музикално шоу в Европа и сложи нови стандарти в развлекателната промишленост. Не пропускайте това вълнуващо прекарване със спиращи дъха танцови осъществявания и световноизвестни мелодии! Слушайте най-хубавите звезди от интернационалните музикални подиуми и се възхищавайте на невероятни костюми ", споделят уредниците.

Продукции като " Танцът на вампирите ", " Mamma Mia " или " We Will Rock You " на сполучливия мюзикъл на Queen са показани в това неповторимо, завладяващо шоу. Разбира се, в репертоара са включени и класики на всички времена, като „ Фантомът на операта “, „ Котки “, „ Шоуто на ужасите на Роки Хорър “, „ Елизабет “, „ Грийс! “, „ Уестсайдска история “ и доста други. Станете очевидци по какъв начин „ Фантомът от операта “ признава любовта си на Кристин, слушайте „ Котките “, до момента в който „ мяукат “ своите „ Спомени “, доказвайки, че паметният им статус е изцяло подобаващ. Хитовете от сериала на Netflix " La Casa De Papel " също ще развълнуват публиката за първи път! Нека един първокачествен музикален коктейл ви развълнува в " Нощта на мюзикълите "!

" Артистите от „ Елизабет “, „ Котки “, „ Танцът на вампирите “ и други мюзикъли са от Съединени американски щати, Австралия, Холандия и немскоговорящите страни. Те ще бъдат подкрепени от интернационално приети посетител артисти от оперни театри от цялостен ​​свят, чиито осъществявания на топ шлагери като „ Time To Say Goodbye “ на Андреа Бочели ще създадат довечера незабравима ", канят оргинаризаторите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР