Двубоят от Първа лига между ЦСКА-София и Левски, насрочен за

...
Двубоят от Първа лига между ЦСКА-София и Левски, насрочен за
Коментари Харесай

Мачът ЦСКА-София - Левски изместен с ден по-рано

Двубоят от Първа лига сред ЦСКА-София и " Левски ", плануван за 8 октомври (неделя), бе преместен с ден по-рано - на 7-ми, заяви Спортно-техническата комисия на БФС.

Промяната бе наложена от това, че мачът в началото съвпадаше като ден и час със софийския маратон, а това правеше мъчно и рисковано организирането и на двете спортни събития. Като се почне от опазването на публичния ред и сигурността на жители и участници.

До решението на казуса се стигна на работна среща с присъединяване на управлението на Българския футболен съюз, Професионалната футболна лига, Столична община, Столична дирекция на вътрешните работи и в наличието на представители на ЦСКА-София и " Левски ".

Запазва се началният час: 14:45 ч.

" Консенсусното решение е резултат от кардиналната позиция на Българския футболен съюз, че спокойствието и сигурността на жителите и опазването на публичния ред по време на, преди и след дуелите, са водещ приоритет за всички страни във футболния развой ", се споделя в информацията.

Изместването на дербито за 7 октомври наложи и други промени в кръга, които можете да видите на формалния уебсайт на БФС.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР